Gostilna Pri izviru Hublja ima zares prijetno lokacijo:
ob lepem vremenu boste lahko posedali na prijetnem vrtu, senco vam bodo delala košata drevesa. V gostišču je prostora za 60 ljudi, na vrtu pa jih naenkrat lahko sedi 80.
Gostilno upravlja družina Pižent. V strežbi so Stane, Zdravka in Sonja, glavni kuhar je Tomaž, njegov pomočnik pa Denis.
Stane Pižent je v svojem poklicu že star maček, saj to delo opravlja že več kot 40 let. Zdravka Pižent je prava gospodinja, ki pričara domače vzdušje s svojo prijaznostjo in domačimi sladicami. Tomaž Pižent je kuhar po duši in srcu. Svoje izkušnje je nabiral slovenski obali in v tujini. Leta 2000 je slovensko kuhinjo predstavljal na olimpijadi v Sidneyu. Da bi svojim gostom še bolj ustregli sta Tomaž in Sonja opravila 1. stopnjo za someljeja.
Če se peljete skozi Ajdovščino po nekajdnevnem deževju, vam bo obisk izvira reke Hubelj in gostilne ob njem, ostal še dolgo v spominu - voda, ki hrumi iz strmega pobočja, takrat bruha tako silovito, da vsakič znova očara tudi rednega obiskovalca.
ob lepem vremenu boste lahko posedali na prijetnem vrtu, senco vam bodo delala košata drevesa. V gostišču je prostora za 60 ljudi, na vrtu pa jih naenkrat lahko sedi 80.
Gostilno upravlja družina Pižent. V strežbi so Stane, Zdravka in Sonja, glavni kuhar je Tomaž, njegov pomočnik pa Denis.
Stane Pižent je v svojem poklicu že star maček, saj to delo opravlja že več kot 40 let. Zdravka Pižent je prava gospodinja, ki pričara domače vzdušje s svojo prijaznostjo in domačimi sladicami. Tomaž Pižent je kuhar po duši in srcu. Svoje izkušnje je nabiral slovenski obali in v tujini. Leta 2000 je slovensko kuhinjo predstavljal na olimpijadi v Sidneyu. Da bi svojim gostom še bolj ustregli sta Tomaž in Sonja opravila 1. stopnjo za someljeja.
Če se peljete skozi Ajdovščino po nekajdnevnem deževju, vam bo obisk izvira reke Hubelj in gostilne ob njem, ostal še dolgo v spominu - voda, ki hrumi iz strmega pobočja, takrat bruha tako silovito, da vsakič znova očara tudi rednega obiskovalca.