HIŠNE SPECIALITETE
TOLMINSKI ZREZEK (puranji zrezek v smetanovi omaki z orehi in sirom) KRAŠKI ZREZEK (rostbif polnjen s pršutom in sirom v gobovi omaki s teranom) BOLONJSKI ZREZEK (svinjski zrezek s pršutom in sirom) PRATA Z ŽLIKROFI PEČENI JANČEK (v sezoni) PEČENA SVINJSKA REBRCA (v sezoni) JOTA GLAVNE JEDI Jedi na žaru MEŠANO MESO NA ŽARU ČEVAPČIČI RAŽNIČI PURANJI FILE PRATA NA ŽARU ROSTBIF Kalamari OCVRTI KALAMARI KALAMARI NA ŽARU POLNJENI KALAMARI |
Mesne jedi
PRATA V NARAVNI OMAKI PRATA V GOBOVI OMAKI DUNAJSKI ZREZEK LJUBLJANSKI ZREZEK PEČENA SVINJSKA KRAČA PURANOV FILE V NARAVNI OMAKI PURANOV FILE Z GORGNZOLO PURANOV FILE PO DUNAJSKO ROSTBIF V NARAVNI OMAKI ROSTBIF V GOBOVI OMAKI ROSTBIF Z ZELENIM POPROM VEGETERJANSKE JEDI VEGETARJANSKI KROŽNIK MEŠANA ZELENJAVA NA ŽARU OCVRT SIR ŠIROKI REZANCI Z OMAKO DOMAČI NJOKI Z OMAKO DOMAČI SIR GOBOVA JUHA SEZONSKE JEDI O brezglutenski ponudbi povprašajte natakarja. |