Gostilna pri izviru Hublja
  • Domov
  • Kdo smo
  • Kje smo
  • Predjedi
  • Glavne jedi
  • Sladice in vinska karta
  • Galerija
  • Novice
HIŠNE SPECIALITETE

TOLMINSKI ZREZEK (puranji zrezek v smetanovi omaki z orehi in sirom)       
KRAŠKI ZREZEK
(rostbif polnjen s pršutom in sirom v gobovi omaki s teranom)
BOLONJSKI ZREZEK (svinjski zrezek s pršutom in sirom)
PRATA Z ŽLIKROFI
PEČENI JANČEK
(v sezoni)
PEČENA SVINJSKA REBRCA (v sezoni)                          
JOTA  


GLAVNE JEDI

Jedi na žaru
​

MEŠANO MESO NA ŽARU
ČEVAPČIČI
RAŽNIČI
PURANJI FILE 
PRATA NA ŽARU
ROSTBIF


Kalamari

​OCVRTI KALAMARI
KALAMARI NA ŽARU
POLNJENI KALAMARI   
TROJČEK KALAMARI 
(za dve osebi)

​



Mesne jedi

PRATA V NARAVNI OMAKI
PRATA V GOBOVI OMAKI
DUNAJSKI ZREZEK
LJUBLJANSKI ZREZEK
PEČENA SVINJSKA KRAČA
PURANOV FILE V NARAVNI OMAKI
PURANOV FILE Z GORGNZOLO
PURANOV FILE PO DUNAJSKO 
ROSTBIF V NARAVNI OMAKI
ROSTBIF V GOBOVI OMAKI
ROSTBIF Z ZELENIM POPROM


ZA NAJMLAJŠE GOSTE

KROŽNIK OSTRŽEK (dunajski z ocvrtim krompirčkom)
KROŽNIK PINGVIN (kalamari z ocvrtim krompirčkom)
KROŽNIK MIKI MIŠKA (njoki z bolonjsko omako)

VEGETERJANSKE JEDI

​VEGETARJANSKI KROŽNIK 
MEŠANA ZELENJAVA NA ŽARU
OCVRT SIR
ŠIROKI REZANCI Z OMAKO
DOMAČI NJOKI Z OMAKO
DOMAČI SIR
GOBOVA JUHA



SEZONSKE JEDI  

Ponujamo tudi BREZGLUTENSKE glavne jedi.
O brezglutenski pnudbi povprašajete natakarja.                                      

Powered by Create your own unique website with customizable templates.